Neem contact op

+31 (0)599 512 525

Mulder Mechanisatie is ontstaan uit Samex Gasselte dat het John Deere dealerschap had. Samex droeg het bedrijf over aan de Jonge & Mulder. Door gebrek aan ruimte is in december 2001 het bedrijf verhuisd naar Gasselternijveen met een ruim pand en genoeg groeimogelijkheden. In 2008 besloot Rein de Jonge uit de directie te stappen en door te gaan als werkplaatschef waarna Harrie Mulder volledig eigenaar is geworden van Muldermechanisatie. Nadat Marcel Mulder 6 jaar vast in dienst geweest is, besloten vader en zoon samen in 2016 met Mulder Mechanisatie verder te gaan. Mulder Mechanisatie is inmiddels gegroeid tot een vast team van 7 medewerkers.

Ons ruime pand is voorzien van onder andere een constructiewerkplaats, SKL keuringsstation, trekker teststation, spuitcabine, groot magazijn, banden demonteerapparaat, en een slangenpers. Kortom, u kunt bij ons terecht voor alle voorkomende reparaties, voor onderhoud en onderdelen. Onze 4 vaste monteurs hebben veel kennis en ervaring, ze kunnen u dan ook met alle voorkomende problemen te helpen. Tevens kunt u ten alle tijden bij ons terecht voor vragen over nieuwe machines, gebruikte machines en technische informatie. Uiteraard onder het genot van een vers kopje koffie.

Door 3 goed ingerichte servicewagens kunnen wij op locatie reparaties en onderhoud aan machines uitvoeren, indien nodig kunnen wij uw machine halen of brengen met ons eigen vrachtwagencombinatie. Doordat we altijd trekkers en verreikers op voorraad hebben is een vervangende machine geen probleem.